Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Facebook

VV Oki

A cím sok-sok véletlen, tragédia és szerencsétlenség együttállása alapján született, viszont tökéletesen leírja, hogy miről is fog szólni. Volt ugye a Való Világ nevű akármi első szériája (tragédia), amiben szerepelt egy Oki nevű egyed (szerencsétlenség), akire ezeken a be-, és kiszavazó népbutítások alkalmával a "VV Oki" rövid szöveges üzenet elküldésével lehetett szavazni (véletlen). Aztán volt akkoriban egy divat, amit SMS falnak hívtak és ha kellett, ha nem, minden rendezvényen használták (tragédia). Volt egy konferencia, ahol nagy nevű animált GIF hívők is előadtak (szerencsétlenek), miközben az egyik méltán elfeledett híresség előadása alatt az SMS falon megjelent a következő felirat; VV Oki (nem véletlen). A tehát blog nem más, mint az aktuális kirohanásaim humorosnak szánt, de legalább szarkasztikus és ironikus kvintesszenciája, csimborasszója, a gonosz materializálódott manifesztációja (meg ilyen zavaros képek, leszarom). Témája minden esetben az, hogy valami nem tetszik. Fajra, nemre, politikai nézetre való tekintet és egyéb balfasz tabuk nélkül az emberekkel, illetve azok hülyeségeivel foglalkozik kicsit maró stílusban. Mert általában ugye az emberek idegesítenek, a galambok kurvára nem, mert mondjuk ha egy galamb idegesít, lelövöm a gecibe és nem írok róla blogot. Mielőtt nagyon elkezdenél hőbörögni és grammar-nácit meg média hatóságosat játszani (mert az most nagy divat), szólok, hogy ez egy stílusgyakorlat. Harr.

Meccs

2012.04.26. 20:04 Fernandez Marquez

A fociban elsősorban az a jó, hogy nyugodtan kieresztheted a gőzt. Mármint, a nézésében. Mert ugye, a pályán felbaszni a havert, hogy roppanjon a térde, na az annyira azért nem vicces, vagyis de, csak utána kell menni látogatni a kórházba, meg vinni kell neki a sört, az meg macerás, sőt, még nem is röhöghetsz rajta hangosan. De ha nézed, akkor szidhatod bárkinek az anyját, meg az összes kis gecit, ahogy éppen a vérmérsékleted engedi meg aki eszedbe jut. Mari nénit az elsőről, aki meghúzta a kocsidat a kulcscsomójával bosszúból, mert neked még van annyi pénzed, hogy hó végén vegyél párizsit, na, azt mondjuk pont nem, de megpróbálhatod. Azt tudnod kell viszont, hogy a focihoz mindenki ért. Ha azt hiszed, hogy te nem, akkor tévedsz. Kurvára értesz hozzá, Topolino. Tanulj meg pár szakszót, úgymint les, szöglet, kint volt, illetve a gólt se felejtsd el, aztán ezeket próbáld felismerni és véletlenszerűen kiabáld be, amikor jól esik. Ha felbaszta egyik a másikat, azt megismered úgyis készségszinten, aztán ha azt baszták fel, akinek drukkolsz, akkor felállva mutogathatsz, hogy hogyan szenved az a szegény, eltört biztos a kislábujja, sárga, vagy piros legalább jár ezért a durva atrocitásért (az idegen szavak használata segít abban, hogy komolyan vegyenek). Ha meg a másikakból valakit, akkor meg nem történt semmi, csak a bírónak a kurva anyját, meg színészkedik, meg lőjétek már le, ne szenvedjen a kis buzi. Ja, válassz egy szint, mert ezek farsangosat játszanak, aztán az egyik piros, a másik meg kék. A fekete ruhásak a bírók, azok mind köcsögök, bárkinek is szurkolsz. Le sem fogják szarni egyébként amit kiabálsz, de ha eltalálod, akkor te lehetsz az isten, hogy bezzeg te megmondtad, tényleg les, ha meg nem, akkor nem jól látták a többiek, mert vak köcsögök. Aztán. Tudd, hogy minden focista bohóc. Vannak azok a bohócok, akik nem fehérek, na, azok a majmok. Érted. Egy dologra kell figyelned; ha tele van a kocsma olyan faszokkal, akik másnak drukkolnak, mint te, akkor kussolsz (vagy átállsz), egyébként hívj mentőt. Különöse igaz ez a fradi-dózsa meccsekre, de azt felismered a zöld meg lila színekről. Ott annak drukkolj, amilyen színű a kocsma. Egyébként meg simán basszál be, úgy sokkal izgalmasabb.

Kedvenc kocsmánkban mostanság tehát foci megy a tévében, mert ezeknek nem jó ám, ha egymást baszkodják fel, kell a közvetítés, aztán mindenféle bajnokságot rendeznek, hogy ki a nagyobb színész, meg kinek a fasza kapjon több picsát. Ez mondjuk geciség, mert mehetne a tévében mondjuk pornó is és akkor nem azon lógna a sok köcsög szeme, hanem békésen sörözne, a farka már úgyis csak akkor jön elő, ha meggyőzik, hogy nincs pina a közelben. Dagobert úr például nagyszerűen ideszokik ilyenkor, mert teljesen nyugodt szívvel zsidózhat, buzizhat, meg négerezhet, fasznak sem tűnik fel. Mondta is, hogy már a fasizmus őshazája is erősen elkurvult, mer’ teli van a német csapat is feketével, meg törökkel, aztán hogy van az, hogy Jürgen, az árja, egy négernek drukkol? Megölik ezek bazmeg a csapatszellemet meg elkorcsosítják a fajt. Gecik. Talán még buzi is van a rózsaszín cipő alapján. Zsidó biztosan, mert nem passzol bazmeg a szemetje, megtartja magának, pedig zsidók nélkül már gól lenne, az kurvaisten. Dagobert egyébként most vett hatvan villanykapcsolót, darabját száznegyvenötért, de jó befektetés volt, mert az angol királyi családnak is ilyen van, szóval bőven megérte, meg mennyiségi kedvezményként az áfát is elengedték neki, ha nem kér számlát.

Egyébként, ha figyelsz, olyan új szóösszetételeket tanulhatsz, beszarsz. Rúgjad már te tirpák geci, hogy anyád basszon kecskét a beleid ravatalán. Ez mondjuk egy szép metafora, lássuk be. Vagy. Kitépem a szemöldököd, aztán úgy játsszad a hattyúk tavát, te izraeli négerbérenc buzi. Ez azért mekkora kulturális háttérbe van helyezve már?

Mondjuk a gyöngyszem továbbra is az volt, amikor a meccs hevületében Ogre leütötte Nyüzügét egy „Szarjál anyád kezébe” csatakiáltással, mert Nyüzüge szintén a meccs hevületében recsegősen odafingott Ogre füle mellé.

A bejegyzés trackback címe:

https://vvoki.blog.hu/api/trackback/id/tr514475309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása