Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Facebook

VV Oki

A cím sok-sok véletlen, tragédia és szerencsétlenség együttállása alapján született, viszont tökéletesen leírja, hogy miről is fog szólni. Volt ugye a Való Világ nevű akármi első szériája (tragédia), amiben szerepelt egy Oki nevű egyed (szerencsétlenség), akire ezeken a be-, és kiszavazó népbutítások alkalmával a "VV Oki" rövid szöveges üzenet elküldésével lehetett szavazni (véletlen). Aztán volt akkoriban egy divat, amit SMS falnak hívtak és ha kellett, ha nem, minden rendezvényen használták (tragédia). Volt egy konferencia, ahol nagy nevű animált GIF hívők is előadtak (szerencsétlenek), miközben az egyik méltán elfeledett híresség előadása alatt az SMS falon megjelent a következő felirat; VV Oki (nem véletlen). A tehát blog nem más, mint az aktuális kirohanásaim humorosnak szánt, de legalább szarkasztikus és ironikus kvintesszenciája, csimborasszója, a gonosz materializálódott manifesztációja (meg ilyen zavaros képek, leszarom). Témája minden esetben az, hogy valami nem tetszik. Fajra, nemre, politikai nézetre való tekintet és egyéb balfasz tabuk nélkül az emberekkel, illetve azok hülyeségeivel foglalkozik kicsit maró stílusban. Mert általában ugye az emberek idegesítenek, a galambok kurvára nem, mert mondjuk ha egy galamb idegesít, lelövöm a gecibe és nem írok róla blogot. Mielőtt nagyon elkezdenél hőbörögni és grammar-nácit meg média hatóságosat játszani (mert az most nagy divat), szólok, hogy ez egy stílusgyakorlat. Harr.

NBA

2011.11.23. 08:36 Fernandez Marquez

Hát, baszki, most úgy néz ki, nem lesz NBA. Amúgy leszarom az egészet, mert ki a tökömet érdekli az a pár langaléta, akik egy labdát dobálnak a (nekik) fejmagasságban lévő kör alakú izébe miközben lökdösődnek, meg kergetőznek, egymás farkát meg seggét fogdossák, meg egymáshoz dörgölőznek. A pusztuló nyugat buzi csökevény ez is. Köpni kell. Amiért mégis érdekel ez az egész forró levegő a bilijükben, az pedig az miatt a körülmény miatt van (ezt olvastam valahol, szép mondat, mi?), hogy ezek bakker el vannak szállva a gecibe, de valami nagyon durván. Egyébként ehhez sem értek, csak olvasok itt baromságokat, aztán vagy sikerül bejutnia a fejembe is, vagy nem, de legalább jól felbaszom magam. Szóval azért ne járasd a szádat topolínó, ha valami adat nem stimmel, menj és nézd meg a fotógarancián az új csajodat inkább.

Oké, volt az a lockot nevű baromság, meg a nagy világgazdasági megrendülés, a kapitalista gazdaság hanyatlása, meg tönkrement a helikopter is, nem tellett már tavaly sem új manhattani kecóra. Aztán mondták, hogy ácsi pajtások, nem lesz kóser ez úgy, ahogy eddig megy. Erre meg a játékosok mondták, hogy szar van a palacsintába, alkudoztak egy darabig, adjál, nem adok, de adjál, de nem adok, aztán a haragos bácsik elmentek a bíróságra, mert ott még okosabb bácsik meg nénik vannak, a buzikat is engedik házasodni, amerikában mindent lehet, hát majd megmondják, hogy nekik igenis jár ez is. Mármint a játékosoknak a nagyobb százalék a sport bevételekből, meg a fizu plafon is túl alacsony. $8B a pénz, amin éppen osztozkodni kell, szopassunk mást is a vitánkkal. De bakker, elfogadhatatlan a 45 millió dolláros fizetési plafon? Egy kurva játékosnak 45 misi, dezsőben, és kevés?

Most képzeld el már, hogy érvelhettek; Jaj, tesó, nem tudtam már a legutolsó két picsának sem porsét venni, pedig tök jól szoptak. Aggyá' már nagyobb fizut, köcsög! Vagy valami hasonló. Esetleg előadták, hogy az arany piszoár ereszt és nem meri kihívni a szerelőt, mert az baszki nagyon drága ám! Meg a pálmafa fűtési rendszere is sokat eszik, ha télen nem akarja, hogy elfagyjon. Mert a pálmafa nélkül baszki nem élet ám az élet. És különbenis, ha elfogadja, hogy csak rongyos 45 misit kap egy évente (+ sport bevétlek százaléka ha jól értem), akkor a Susanne nevű missz március is lelép, mert neki nem kell ilyen csóró szar, akinek a szteroidtól (csak legális szteriod!) a fasza sem áll fel rendesen.

Amúgy baszki ez tényleg szopás ám. Ez nem olyan, mint az útszéli boroskólanyelő fakír, amiből van egy tucattal, aztán, ha nem megy a gépsor mellett Marikának a munka, húzhat a gecibe, hozok egy másikat. Ezek NBA játékosok önérzettel, sok pénzzel, meg drága ügyvéddel, meg a csajok is jobban buknak rájuk. Ha elmennek a faszba, hozhatunk ugyan másikakat, mert jelentkező az mindig van bőven, aki mondjuk fogná a másikak faszát a kosárpályán, meg néha dobálózna is azzal a golyóval évi 45 misiért (akár butáni pezóban is, nemhogy dezsőben), csak rájuk meg aztán tényleg a lófasz se kíváncsi. Mondjuk ezekre sem, nincs nagy hörr, hogy bakker, mi lesz most velem NBA nélkül idén. Válság van, már a cirkusz sem kell igazán.

Egyébként én tényleg konkrétan leszarom ezeket a parádézó kis taknyokat. Engem sokkal jobban érdekel azoknak a szerencsétlen buzi csóróknak a sorsa, akik mondjuk abból éltek, hogy hamburgerest béreltek a pálya mellett és zabáltatták a cirkuszi majmokat, meg árulták a mezes pólókat a meccsek alatt, takarították a stadiont, meg a szaros budit. Mert ők ugye elbaszott módon szarban vannak - se szezon, se pénz. Mert ugye a faszom se vesz NBA kártyát, ha ezek arra sem képesek, ha játszanak, meg a stadion is tök üres, nem jár oda senki hamburgert zabálni. Mondjuk kiadhatják valami mormon rendezvénynek, ahol egy 12 éves csajt adnak hozzá nyolcadik feleségként a gyülekezet vezetőjéhez, faszt nyalogatni már úgyis tud, a többibe meg majd beleszokik. Na, ők is leszarják a sportmezeket is, meg a szotyit is, úgy mellékesen.

Otthon meg majd mondják ezek a munkanélküli pondrók a kis feka kölyköknek karácsonykor, hogy azért nem jött idén az a kis piros kabátos fehér szakállas geci, mert a Chicago Bulls Derrick Rose nevű faszkalapja kevesellte az évi 45 misi fizetését. Dezsőben. Mindig a kis ember szopja be.

A bejegyzés trackback címe:

https://vvoki.blog.hu/api/trackback/id/tr713405166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása