Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Facebook

VV Oki

A cím sok-sok véletlen, tragédia és szerencsétlenség együttállása alapján született, viszont tökéletesen leírja, hogy miről is fog szólni. Volt ugye a Való Világ nevű akármi első szériája (tragédia), amiben szerepelt egy Oki nevű egyed (szerencsétlenség), akire ezeken a be-, és kiszavazó népbutítások alkalmával a "VV Oki" rövid szöveges üzenet elküldésével lehetett szavazni (véletlen). Aztán volt akkoriban egy divat, amit SMS falnak hívtak és ha kellett, ha nem, minden rendezvényen használták (tragédia). Volt egy konferencia, ahol nagy nevű animált GIF hívők is előadtak (szerencsétlenek), miközben az egyik méltán elfeledett híresség előadása alatt az SMS falon megjelent a következő felirat; VV Oki (nem véletlen). A tehát blog nem más, mint az aktuális kirohanásaim humorosnak szánt, de legalább szarkasztikus és ironikus kvintesszenciája, csimborasszója, a gonosz materializálódott manifesztációja (meg ilyen zavaros képek, leszarom). Témája minden esetben az, hogy valami nem tetszik. Fajra, nemre, politikai nézetre való tekintet és egyéb balfasz tabuk nélkül az emberekkel, illetve azok hülyeségeivel foglalkozik kicsit maró stílusban. Mert általában ugye az emberek idegesítenek, a galambok kurvára nem, mert mondjuk ha egy galamb idegesít, lelövöm a gecibe és nem írok róla blogot. Mielőtt nagyon elkezdenél hőbörögni és grammar-nácit meg média hatóságosat játszani (mert az most nagy divat), szólok, hogy ez egy stílusgyakorlat. Harr.

Tisztelt Pályakezdő Fejlesztő Kollégák!

2012.03.05. 20:08 Fernandez Marquez

Ez most komoly lesz. Tényleg. Szóval az van, hogy pontosan tudom, hogy telekúrták az agyatokat mindenféle zsibbasztó faszsággal, miszerint ebben a szakmában gennyesre keresheted magad, meg a legjobban fizetett munka, sőt, Ti művészek vagytok, akik alkottok és teljes megértéssel tartozunk felétek, amikor nincs kedvetek korán felkelni, meg basztok eljönni egy találkozóra, ott esetleg rövidnadrágot meg strandpapucsot viseltek, sőt, boci szemekkel néztek, hogy vajon most mi a baj, hiszen az interjúra a strandról/jégkorong edzésről mentél, siettél, hogy odaérj, vagy azért nem jöttél el, mert sürgősen maszturbálnod kellett a csajra, akit az előbb láttál anyádék szemetesének levitele közben, tehát a telefonodat sem tudtad felvenni, mert mégis. Az, hogy nem készültél fel a cégből, ahova interjúzol szintén a fenti okokból teljesen természetes, de kérlek, ne csodálkozz, ha véletlenül szarni fogok a cég szabályzatára és nem baszom el veled az időmet, hanem kibaszlak ezért, mert tudod én meg rohadtul unom egytrilliárdhuszonhatodszor elmondani neked is, ahogy előtted a többi tirpáknak. Vagy hozz kávét és akkor kevésbé harapok. Engem egyébként az sem érdekel, ha feszes topban jössz, feltéve, ha az ajtó előbb éri el a melledet, mint az orrodat, ha becsapják előtted ÉS lány vagy, de a biciklis gatyában tökéletesen kirajzolódó farkadra (ami a mellettem ülő HR-es kislány látványára megmerevedett) sem vagyok kíváncsi. Egyébként halkan szólok, hogy az előbbi kislányt a melled sem érdekli és engem is csak a látvány erejéig, ezért nem fogunk felvenni. Tudod, ez nem az egyetem, ahol a professzor úrnak mindegy hányast ad, nekem utána együtt kell dolgozni Veled, ami biztosan fasza, de ha nem szopsz le minden kollégát naponta, akkor abból konfliktus lesz, ha meg mégis, akkor annak gyorsan híre megy, és engem fognak kirúgni, hogy a cég pénzén kurvát vettünk fel.

Aztán. Nem tudom, melyik faszparaszt magyarázta el nektek, hogy az önéletrajzba belefér, ha kicsit hazudtok, illetve nem tudom, miért tekintitek kicsinek azt, aminek nincs egy picsányi valóságalapja sem, de ez baromság. Kérlek, ha beírsz egy programozási nyelvet, akkor legalább a.) tudd leírni helyesen, b.) legyen valami halvány lila fingod arról, hogy mi az. Az Assembler az például nem nyelv és tudom, hogy az olyan überfasza, hogy Te ismered az Assembly-t, és ettől faszán hanyatt esik a legtöbb hozzád hasonló tudatlan fasz, kérdezni meg úgysem mer, de tudod, amikor a harmadik jelöltnél látom, hogy ő beszél Asszemblerül, na akkor meg fogok olyan dolgokat kérdezni, hogy mi a faszom az a MOV AX,0, amire nem fogsz tudni válaszolni, pedig pofon egyszerű. De akkor is zabos leszek, amikor olyan kérdésekre nem tudsz válaszolni, amit konkrétan az első félévben tanultál és olyan alapnak számít, mintha egy szakácstól olyan kérdeznék, hogy mire való a fakanál. Tudd már baszki, hogy mire való a kibaszott interfész, meg absztrakt. Arról már nem is merek álmodni, hogy tudd, hogyan működik a memória menedzsment, vagy, hogy legyél képes rendezni egy kurva számsort buborékosan, vagy akár felismerj egy rekurzív eljárást. A kiírásba például nem az van, hogy kávét kell főzni, hanem, hogy programot kell írni. Mint ahogy az van oda írva, hogy beszélj a megjelölt idegen nyelven. Leszarom a nyelvvizsgádat, amit alibiből csináltál meg a diplomád mellé, mint ahogy a diplomádat is leszarom, mert az is pont annyit ér, mint a nyelvvizsgád. Szart sem. Beszélj és tudj. Ilyen picsa egyszerű. Tudod, amikor olyan válaszokat hallok, hogy nem tartottad fontosnak, hogy elmerülj az adatbázisokban, ötleted sincs arról, mi az a referencia, vagy halvány fingod sincs az objektumorientált programozásról, nem is hallottál még a heap/stack fogalmáról (ezek egyébként katolikus szentek) akkor kedvem lenne rituálisan kivégezni téged is, meg azt a barmot is, aki diplomát adott a kezedbe. És sajnos sokan vagytok így, akik egy egyszerű feladványt sem vagytok képesek megoldani, de programtervezők vagytok papíron. Mondjuk, ha hamburgert sütni jelentkezel, akkor nem is kérdeznek tőled ilyent, és akkor nem baj, ha nem tudod, bölcsésznek még jó vagy.

Még valami. Elbaszottul nem érdekel, hogy öt évesen kukás akartál lenni. Ha azt mondod, hogy apád is informatikus, és ezért te már mondhatni az anyatejjel szívtad magadba az informatika szeretetét, akkor téged átbasztak, és az apád egy pedofil köcsög. A miért akarsz nálunk dolgozni kérdésre sem az a helyes válasz, hogy te nem is akarsz, mi hívtunk. Ja, és előre szólok, hogy nem választhatsz X5-ös BMW-t céges autónak, illetve a caffeteria nem tartalmazza a titkárnőt és a hétvégi diszkó belépőt sem.

A bejegyzés trackback címe:

https://vvoki.blog.hu/api/trackback/id/tr174291211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

b0c1k4 2012.03.06. 15:53:49

Ahhahh, es mennyi ilyen van...

Zka · http://www.youtube.com/watch?v=_wpDbI1gca0 2012.03.07. 07:55:53

@b0c1k4: igen? Megnyugtató, akkor talán a jövőben is lesz állásom :)

pocaklakó minimanó 2012.03.07. 22:27:05

Mennyire örülnék annak, ha hirtelen előjönne belőlem a nyelvtannáci és hasonló stílusban elmagyaráznám a kioktató hangnemben írogatónak, hogy mennyire gáz az, ha valaki úgy oktat ki másokat "tudásalapúságból", hogy eközben önmaga esetében még azt a csekély fáradságot sem vette, hogy az anyanyelvén megtanuljon helyesen és elfogadható stílusban írni.

Trágya, na! :)
süti beállítások módosítása