Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Facebook

VV Oki

A cím sok-sok véletlen, tragédia és szerencsétlenség együttállása alapján született, viszont tökéletesen leírja, hogy miről is fog szólni. Volt ugye a Való Világ nevű akármi első szériája (tragédia), amiben szerepelt egy Oki nevű egyed (szerencsétlenség), akire ezeken a be-, és kiszavazó népbutítások alkalmával a "VV Oki" rövid szöveges üzenet elküldésével lehetett szavazni (véletlen). Aztán volt akkoriban egy divat, amit SMS falnak hívtak és ha kellett, ha nem, minden rendezvényen használták (tragédia). Volt egy konferencia, ahol nagy nevű animált GIF hívők is előadtak (szerencsétlenek), miközben az egyik méltán elfeledett híresség előadása alatt az SMS falon megjelent a következő felirat; VV Oki (nem véletlen). A tehát blog nem más, mint az aktuális kirohanásaim humorosnak szánt, de legalább szarkasztikus és ironikus kvintesszenciája, csimborasszója, a gonosz materializálódott manifesztációja (meg ilyen zavaros képek, leszarom). Témája minden esetben az, hogy valami nem tetszik. Fajra, nemre, politikai nézetre való tekintet és egyéb balfasz tabuk nélkül az emberekkel, illetve azok hülyeségeivel foglalkozik kicsit maró stílusban. Mert általában ugye az emberek idegesítenek, a galambok kurvára nem, mert mondjuk ha egy galamb idegesít, lelövöm a gecibe és nem írok róla blogot. Mielőtt nagyon elkezdenél hőbörögni és grammar-nácit meg média hatóságosat játszani (mert az most nagy divat), szólok, hogy ez egy stílusgyakorlat. Harr.

Dobáljunk buzikat!

2012.03.14. 09:20 Fernandez Marquez

Ogre látta egy másik autó hátsó szélvédője előtt, hogy kint volt két bokszkesztyű, tehát neki nyilván azonnal oda kellett baszni két kurva nagy súlyzót a saját szakadt verdájába is, mert lássa már a világ, hogy ő meg erre gerjed. Azt nem mondhatom, hogy erre veri, mert a sok koksz megtette a hatását, szóval már nincs nagyon mit verni, hacsak nem szó szerint értjük a dolgot. Szóval súlyzó a hátsó ablakba. Mondjuk, legalább nem lovagol, ez lényegesen egyszerűsíti a dolgokat. Ez egészen addig tűnt jó ötletnek, amíg először nem kellett egy baszott nagyot fékezni, mert akkor az erőhatásokra reagálva az egyik súlyzó nekibaszódott a fejének közvetlenül az előtt, hogy kitörte volna az első szélvédőt (nyilván nem volt jó a két kilós súlyzó, mert az milyen gyík már, tehát legyen legalább 20 kiló a rúdon. Nem is, 50!), a másik pedig a már kitört szélvédőn beesett az előtte haladó gépjárműbe. Apa kocsit hajt, vagy mi a fasz. Ogre tehát nem volt kihallgatható állapotban, de nem is nagyon szarta volna telibe az egészet, le is lépett a balesetiről, este már lent ült a kocsmában, fején egy hatalmas kötéssel, meg nyakmerevítővel, aztán olvasgatta a jégeres üvegen a feliratokat. Nyüzüge mondta is neki, hogy jobb lett volna az a két plüss kocka a smink tükörre, amit korábban javasolt, de Ogre nyilván nem buzi, azóta sem lett az, nem szereti, ha szőrös dolgok lóbálnak az arcához közel, még akkor sem, ha azok történetesen nem tojás alakúak. Vannak ezek a fixációk, na.

Dobáljunk buzikat! – hangzott el erre szinte azonnal Dagobert Úr szájából a program ötlet, mivel Dagobert Úr kényszeres fasiszta volt és természetesen nem tudott ettől elvonatkoztatni, tehát minden egyes alkalmat megragadott, hogy nézeteit hangoztassa még akkor is, ha csak lazán kapcsolódott a témához. Mert persze, a buzik vonulhassanak, de akkor ő hadd lövöldözzön rájuk az ablakból, mert ők vonulni akarnak, ő meg lövöldözni. Azonos perverziók, ugye. Aztán elvetették az ötletet, de csak azért, mert kevesen voltak, a buzik sem vonultak éppen sehol, sőt, abban is megegyeztek, hogy a buzi az nem korrekt politikailag, és ezen túl csak seggbúvárnak hívták őket, mert azt a word sem húzza alá zölddel, mint obszcén szót. Ilyen ez, mert ugye minden egyes probléma a seggbúvároktól és a kampós orrúaktól származik, meg persze, az orkoktól. Ogre súlyzói is a pontosan a buzik miatt lendültek meg, mert annak a cigányliberáljudeobolsevik parasztnak is pont akkor kellett megállni, pedig még éppen sárga volt egy kicsit, átért volna. Na, jó, halványpiros, de akkor is, bazmeg már. Sőt, a magas adók, a benzinár, meg a kevés segély amit osztanak, na az mind a cigányok meg a zsidók miatt van. Mert a cigányok elviszik a segélyt és a rendes magyar munkanélkülinek már nem marad, a zsidók meg világméretű összeesküvéssel felhajtották az olajárat, mert megvesznek minden olajt és egy szuper titkos, egész Izrael alatt épített olajtárolóba teszik, ahol több milliárd (nem is, trilliárd) tonna olajt raktároznak, hogy amikor elfogy a világnak, akkor egyrészt nekik legyen, másrészt pedig kurva drágán adhassák. Látod bazmeg. Sorolta el Dagobert Úr egy szuszra, míg a többiek tátott szájjal hallgatták. Hudegizda. Nyilván itt nem volt vége a dalnak, szóval folytatta. Viktor (Isten áldja a nevét) is alig bír hadakozni a sok kampós orrúval az EU-ban, meg is basznak bennünket folyamatosan, mert itthon is a sok libsi meg bolsi belerúg, meg hazudozik külföldön, meg tüntetést szervez lopott pénzből, amiket a cigányok dobtak össze nekik, meg a zsidók. Belülről rohasztanak a patkányok, az OTP-t is faszán ütik bazmeg. Egyedül Dagobert Úr itt a hithű vallásos igaz magyar, csak templomba nem jut el soha, mert korán van a mise és akkor neki szaunába kell mennie. Még, hogy ejtsük a fletó ellen a vádakat?! Meg majd a lófaszt, fellógatni a cigány zsidót. Ki kell irtani az összest, megírta a kurucinfó, meg az emenó is, csak olvasni kell tudni. Ja, ti büdös parasztok azt nem tudtok. Itt mondjuk Dagobert Úrból erősen előjött már az árja vér, szóval Ogre lassan felállt, majd egy „kurva anyád” csatakiáltás keretében leütötte Dagobert Urat, kifizette a tárcájából a fogyasztást, majd kibaszta az utcára.

Dagobert Úr másnap természetesen azt mesélte a német rendszámos mergájából kiszállva, hogy az orkok verték meg hazafelé, ezért otthon ő is elverte az asszonyt, mert az meg zsidó fodrászhoz jár. Szegény Eva Braun.

A bejegyzés trackback címe:

https://vvoki.blog.hu/api/trackback/id/tr384315855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása